Onze collectie

Axor

Axor badkamercollecties

Axor heeft verschillende badkamercollecties en vele keuzes. Kijk bijvoorbeeld naar collecties zoals de Axor Starck collectie of de Axor Montreux collectie. Modern of klassiek, Axor heeft alle mogelijke materialen en onderdelen in het assortiment om uw droombadkamer te realiseren. Onderdelen zoals kranen en douchekoppen zijn natuurlijk cruciaal voor de badkamer. Deze onderdelen kunnen de badkamer ook maken of breken. De producten van Axor verzekeren u echter van een badkamer met mooi afgewerkt uiterlijk. Lees snel verder voor een aantal voorbeelden uit de collecties en verken de verschillende badkamermogelijkheden met Axor.

Axor Starck

De Axor Starck collectie heeft een strak en modern uiterlijk. Ideaal voor wanneer u een nieuwbouwwoning heeft en de strakke bouwstijl door wilt voeren in uw badkamer. De Axor kranen binnen deze collectie zijn mooi afgewerkt en zijn makkelijk schoon te maken. De Axor kranen zijn, net als de overige producten zoals de Axor doucheset met staafhanddouche, gemaakt van chroom. Dit zorgt voor een mooie glanzende afwerking van de kranen.

Axor Montreux

De Axor Montreux collectie heeft een luxe en klassiek uiterlijk. Deze collectie zal uw nieuwe badkamer een sierlijk en klassiek uiterlijk geven. Het kleed de ruimte direct verder aan. De kruiskop handvaten geven bijvoorbeeld het authentieke uiterlijk aan deze Axor kranen. Ook de Axor doucheset geven dit klassieke uiterlijk door kruiskop handvaten en de toegevoegde ronde vormen.

Meer Axor collecties

Buiten deze collecties, heeft Axor nog veel meer collecties. Dit merk heeft een breed aanbod aan verschillende stijlen voor uw badkamer. Bent u benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Bekijk enkele voorbeelden nu in ons portfolio of neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 036 – 53 71 694. Per mail kunt u ons bereiken op e-mailadres info@gjmeijer.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Producten

No products found.