Onze collectie

Caesar

Caesar keramische vloertegels

Bent u op zoek naar A-kwaliteit keramische vloertegels? Wij bieden een exclusief aanbod van het bekende merk Ceramiche Ceasar voor een stijlvolle en natuurlijke look. Caesar tegels zijn al ruim 30 jaar een begrip en stellen niet snel teleur. De 100% Italiaanse tegels passen goed bij zowel een moderne als klassieke inrichting. Dit veelzijdige merk heeft zowel tegels voor de vloer als voor de muur. Hierdoor kunt u goed combineren met verschillende type, kleuren en afmetingen voor een prachtig resultaat. Caesar keramische tegels zijn samengesteld door specialisten, een combinatie van architecten, designers en aannemers. Hierdoor heeft het merk een innovatieve en leidende rol in de markt. Zoekt u een stijlvolle en kwalitatieve tegel voor de vloer en/of muur? Bekijk dan hier ons assortiment Caesar keramische tegels.

Caesar tegels voor een exclusieve look

De keramische tegels van Ceramiche Ceasar worden over de hele wereld gebruikt in de meest luxe hotels, huizen, villa’s en restaurants. Veel architecten, designers en aannemers werken graag met dit merk tegel omdat het voldoet aan de strenge wensen en eisen van de klant. Door jarenlange kennis en ervaring hebben zij zich weten te positioneren als ware sector leader. Caesar tegels worden geëxporteerd naar meer dan 100 landen, met als doel om Italiaanse keramische tegel kennis en kunst te delen over de hele wereld. Doordat het merk zo globaal gepositioneerd is, zijn er door de jaren aan het design van Caesar tegels verschillende culturele invloeden verbonden. Designers konden hierdoor goed uit de voeten met hun creativiteit, het gebruik en samenvoegen van patronen is een verrijking voor het assortiment. Dit heeft geleid tot prachtige muur- en vloertegels met de kwaliteit die we gewend zijn van het merk.

Natuurlijke en stijlvolle vloertegels van Caesar

Italiaanse keramiek en porselein is over de hele wereld een begrip, de tegels van Caesar dragen hierbij graag aan mee. Sinds de oprichting in 1988heeft het merk als doel om de beste kwaliteit te leveren met oog voor techniek en esthetiek. Alle keramische tegels van Caesar worden 100% in Italië geproduceerd waardoor zij als een van de weinige kunnen zeggen dat het 100% Italiaanse kwaliteit levert. Toch hebben ze locaties over de hele wereld waar studies voor ontwikkeling worden uitgevoerd. Hierdoor hebben ze in 30 jaar een gevestigde naam gekregen die naast stijlvolle en exclusieve tegels ook kwaliteit bieden.

Het kiezen van de juiste vloertegels

Wanneer u gaat kijken voor nieuwe vloertegels moet u met verschillende aspecten rekening houden. U wilt namelijk niet voor verrassingen komen te staan wanneer u of de aannemer de tegel gaat leggen. Zo is het van belang dat u weet om hoeveel oppervlakte het gaat die de tegel moet bedekken. Het laatste wat u wilt is namelijk dat u niet uitkomt met het aantal tegels dat u heeft besteld. Vloertegels worden doorgaans altijd per vierkante meter prijs aangeboden zo kunt u een precieze berekening maken voor de hoeveelheid tegel en kosten daarvan. Bij GJ Meijer helpen we u graag en geven we passend advies zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Heeft u interesse in vloertegels? neem dan contact met ons op

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de perfecte tegel voor uw project. Heeft u vragen of interesse neem gerust contact met ons op. Of kom langs in de winkel en bekijk onze showrooms voor de toepassing en uitstraling van al onze tegelmerken. Krijg een duidelijk beeld en gevoel bij elk type tegel en merk. Dit maakt het kiezen voor u nieuwe project vele malen leuker en makkelijker.

 

 

Producten