Onze collectie

Castelvetro

Castelvetro

Wat zegt meer Italië in uw woning dan Italiaanse tegels en decoratie. Bijna veertig jaar geleden is Castelvetro begonnen met het maken van tegels in Italië. Met als doel om de klant een unieke ervaring te geven met goede kwaliteit spullen en innovatieve ontwikkelingen die continu plaats vinden. De nauwkeurigheid waarmee Castelvetro werkt heeft ervoor gezorgd dat klanten terug blijven komen voor hun producten. Zij geven producten opnieuw leven en zorgen dat de producten in uw woning passen zonder dat de rust verstoord wordt of er te veel aandacht gaat naar hun product.

Castelvetro tegels

Ze hebben ook verschillende collecties tegels met prachtige stenen. Van leisteen tot rots allemaal varianten die zowel binnen als buiten uw woning gelegd kunnen worden. Een mooi lichte vloer in de ruimte waar het vaak donker is of een tegels soort waarbij de kinderen niet uitglijden bij het zwembad. Allemaal mogelijkheden die Castelvetro u kan bieden.

Castelvetro woodland

Naast dat zij tegels verkopen heeft Castelvetro ook verschillende hout collecties. Neem bijvoorbeeld de Rustic collectie, in deze collectie gaat de inspiratie volledig uit naar de natuur en de levendige kleur die dit met zich mee brengt. Zo hopen zij ervoor te zorgen dat uw interieur wordt getransformeerd in een warme en gezonde omgeving. Zij willen graag me denken met het milieu en zijn dan ook al tien jaar bezig om ervoor te zorgen dat hun producten zo milieuvriendelijk als mogelijk zijn.

Castelvetro tegels en vloeren bestellen? GJ Meijer geeft u graag advies!

Wil u na het lezen van alle informatie graag meer informatie over de producten van Castelvetro. GJ Meijer nodigt u graag uit in de showroom om eens rustig de opties te doorlopen. Heeft u zelf al iets gekozen online maar wilt u toch iets vragen? Wij zijn telefonisch te bereiken op 036-53711694. Mailen kan ook naar info@gjmeijer.nl.

Menu