Onze collectie

Clou

Clou – Lineabeta

Clou is een groothandel en importeur van sanitaire producten. Het bedrijf is opgericht in 1992 en heeft inmiddels meerdere merken in het assortiment. Bij GJ Meijer vertegenwoordigen wij het merk Lineabeta, welke tot stand is gekomen in samenwerking met Clou.

Lineabeta

Lineabeta heeft veel passie voor het ontwerpen van verschillende badkamermeubels. De variatie aan producten is erg breed. Van kleine accessoires zoals zeeppompjes, tot grotere accessoires zoals  wasbakken, Lineabeta biedt het aan. De visie van het bedrijf is erop gericht om een merk te zijn dat feilloos aansluit op de verschillende badkamerwensen van de consument. Zo heeft het merk de mogelijkheid om de gewenste sfeer van uw toilet of badkamer te realiseren. Minimalistisch, intiem of imposant, u kunt er vanuit gaan dat uw ruimte een exclusieve uitstraling heeft.  

Lineabeta wastafels

We nemen een voorbeeld aan de Lineabeta wastafels. Deze wastafels zijn erg verschillend en bijzonder in hun design. Door deze variatie is de kans groot dat er voor u ook iets tussen zit. Het bedrijf denkt out of the box in hun ontwerpen. De acquaio collectie is bijvoorbeeld een reeks aan vrijstaande wasbakken. Deze zijn in talloze materialen beschikbaar, zoals glas, keramiek en zelfs hout. Oneindig veel keuze dus! Wij raden u dan ook aan om snel langs te komen in de showroom om de Lineabeta producten vrijblijvend te bekijken en te testen.

Moderne badkamer accessoires

Het assortiment van Lineabeta is erg groot en biedt enorm veel keuze per categorie. Wel is het terug te zien dat het vooral moderne badkamer accessoires zijn. Het is een bedrijf wat erg met de tijd meegaat. Dit is ook terug te zien in het kleurgebruik; er is veel pastelkleur terug te zien in de producten. Ook worden er veel Lineabeta producten in het matzwart aangeboden. Ideaal voor een rustieke edoch moderne uitstraling.

Lineabeta bij GJ Meijer

Bent u benieuwd geworden naar Lineabeta of heeft u verdere vragen over de producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 036 – 53 71 694. Per mail kunt u ons bereiken op e-mailadres info@gjmeijer.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Producten

No products found.