Onze collectie

Cottoceramix

Cottoceramix

Cottoceramix levert unieke tegels uit verschillende uithoeken van Europa. Zo heeft u nooit ‘standaard’ tegels, maar hebben deze altijd een uniek en bijzonder verhaal. Bij Cottoceramix nemen ze de tijd om hun unieke collectie samen te stellen en uit te blijven breiden. Ze ondernemen zoektochten op de meest bijzondere plekken van Europa.

Zo gaan ze bij Cottoceramix langs bij familiebedrijven in Spanje en Italië, maar bezoeken ze ook authentieke ateliers in Engeland. Zo is elke tegel uniek en met een bijzonder verhaal en straalt de liefde en toewijding waarmee de tegels gemaakt worden er vanaf. Bij GJ Meijer bent u aan het juiste adres voor deze bijzondere collectie!

Cottoceramix tegels

Vloertegels, ze zijn er in allemaal verschillende formaten. Daarnaast heeft Cottoceramix ook nog tal van verschillende kleuren en patronen in het assortiment. Zo kan u een unieke vloer creëren, precies zoals u deze voor ogen heeft. Onze specialisten kunnen u hierbij natuurlijk van advies op maat voorzien.

Voor wandtegels heeft Cottoceramix een ander soort variatie in het assortiment. Zij hebben rekening gehouden met mogelijkheden die voor vloertegels niet mogelijk zijn. De wandtegels houden rekening met een mooie afwerking in de hoeken van de woonkamer, badkamer of keuken. Het moet er namelijk wel allemaal netjes uit zien.

Cottoceramix bestellen? Natuurlijk bij GJ Meijer

Bij GJ Meijer Sanitair en Tegels adviseren wij u graag over de tegels van Cottoceramix. Wij hebben een showroom en outlet die u mogelijkheid geeft om alle tegels van dichtbij te komen blijven voor u deze bestelt. Onze werknemers zullen u van dienst zijn in de showroom en al uw vragen beantwoorden. Wil u liever online bestellen, dit kan natuurlijk ook via de website! Heeft u wel nog vragen over de producten, dan kunt u ons telefonisch bereiken op 036-53711694 en per mail bereiken via info@gjmeijer.nl.

Menu