Onze collectie

Decor Walther

Decor Walther

Bij Decor Walther gaat het vanaf het begin al om kwaliteit producten voor in uw badkamer. Het bedrijf komt van origine uit Duitsland, maar ze hebben zich inmiddels internationaal gevestigd. De visie is om producten aan te leveren die een bepaalde luxe met zich meebrengen als deze gemonteerd zijn en gebruikt worden.

De tijdloosheid van de Decor Walther badkamer accessoires geeft een mooi en relaxt effect in uw badkamer. Bij Decor Walther vinden ze namelijk dat wanneer u de badkamer binnenkomt het een verfrissend gevoel moet geven voor zowel het lichaam als de ziel. Elk product dat zij aanbieden heeft een speciale gedachten achter het zijn bestaan. Een voorbeeld van zo een gedachten is de Decor Walther spiegel.

Decor Walther spiegel

De spiegels van Decor Walther zijn uniek in hun soort. Voor elke badkamer hebben zij een passende en stijlvolle spiegel in de collectie. Of dit nou een kleine spiegels is of een grote spiegel voor boven de wasbak. Met Decor Walther zit u goed.

Decor Walther badkamer accessoires

Andere accessoires waarvan zij u kunnen voorzien lopen uit tot een breed assortiment. Van mooie metalen zeeppompjes tot prullenbakjes voor de make up doekjes tot handdoekrekken. Alles om uw badkamer zo compleet mogelijk te maken.

Meer informatie over de Decor Walther mogelijkheden? Bij GJ Meijer zit u goed!

Onze showroom geeft een grote variatie van de producten van Decor Walther weer. Onze specialisten staan altijd voor u klaar. Kunt u niet meteen langskomen maar heeft u toch een vraag? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 036-53711694. Of per mail bereiken op info@gjmeijer.nl. U kunt natuurlijk ook direct online bestellen.

Producten