Onze collectie

Dekker

Dekker Zevenhuizen

Dekker Zevenhuizen is een echt familiebedrijf dat al ruim 90 jaar zaken doet in badmeubels en kasten. Dit is nog maar het begin van het succesvolle bedrijf. Met zo een lange geschiedenis hebben zij veel verschillende periodes meegemaakt in Nederland. Dekker komt dan ook geregeld met nieuwe badkamermeubels, zodat zij u kunnen voorzien van producten die aan de laatste trends voldoen. Innovatie en betrouwbaarheid, dat is waar het om draait bij Dekker.

Dekker maakt graag producten die anders zijn dan andere zodat zij zich kunnen onderscheiden en u stijlvolle mogelijkheden kunnen bieden voor in uw woning. Bij GJ Meijer zit u goed voor dit bijzondere assortiment.

Maatwerk van Dekker

Dekker wil zich graag onderscheiden. Dit doen zij onder andere door het voor u mogelijk te maken om plaatmateriaal op maat te laten maken. Of het nu een wastafel, een afdekblad of een planchet is, het wordt voor u op maat gemaakt. De kleur, het materiaal en de afmeting kunt u dan allemaal zelf bepalen. Zo heeft u altijd een tijdloos uitziende look in de badkamer. GJ Meijer kan u adviseren zodat u iets kiest wat goed bij bijvoorbeeld de wand in de badkamer past. Op deze manier is uw interieur altijd uniek en trendy.

Van kranen tot andere accessoires

Keukenaccessoires zijn bepalend voor een sfeer die er in een keuken hangt. Dekker kranen variëren van gewoon zwart of wit tot goud of koper. Bij Dekker wordt er rekening met u gehouden en kan u bij uw kraan ook een bijpassende spoelbak kiezen.

Vragen over Dekker producten? GJ Meijer helpt jou!

Heb je vragen over de producten van Dekker? Kom dan gezellig langs in de showroom waar onze medewerkers u graag verder helpen. Liever telefonisch contact? Dan kunt u ons bereiken op 036-53711694. Een snelle vraag stellen? Per email zijn wij te bereiken op info@gjmeijer.nl.

Producten

No products found.