Onze collectie

Geberit

Geberit wc, het hangtoilet wat iedere badkamer moet hebben

Voor kwalitatief sanitair komt u al snel bij het merk Geberit uit, deze Europese marktleider levert al sinds jaar en dag topkwaliteit sanitair. Gevestigd over de hele wereld levert Geberit hangtoiletten, installaties en andere sanitaire producten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Met duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel bent u zeker van niet alleen goede kwaliteit maar ook nog eens natuur en milieuvriendelijk product. Zij richten zich namelijk in de ontwikkeling en innovatie op de bescherming van het milieu en waterbesparing. Hierdoor bent u zeker van een milieuvriendelijk hangtoilet wanneer u voor het merk Geberit kiest. Benieuwd naar ons assortiment die wij aanbieden van Geberit? Bekijk ons gehele aanbod hier. Of kom langs in onze showroom gevestigd in Almere, we zijn van maandag tot en met zaterdag geopend.

Van internationale faciliteiten tot uw badkamer

De Geberit group is een gerenommeerd bedrijf dat actief is sinds 1874 in waterinstallaties, oplossingen en later ook in sanitair. Met 12.000 medewerkers, 29 productfaciliteiten verspreid over de hele wereld waarvan er 6 buiten Europa zijn gevestigd. Hebben zij de mogelijkheid om wereldwijd te leveren en te ontwikkelen. Hiermee bieden zij in 50 verschillende landen hun verdiensten en producten aan. Van Olympische stadions en nationale sportfaciliteiten tot een Geberit Duofix Sigma hangtoilet bij u in de badkamer. Doordat zij zichzelf zowel als grote speler op de zakelijke markt, als persoonlijke adviseur voor de particulier positioneren, kunnen zij hun kennis en ervaring met iedereen delen. Hierdoor zijn de producten van Geberit altijd van A-kwaliteit en zeer innovatief. Dit maakt dat deze producten een must have zijn voor iedere badkamer of toiletruimte.

Met een Geberit wc kies je voor duurzaamheid

Een van de belangrijkste kernwaarde van Geberit is duurzaamheid, zij vinden het milieu en klimaat erg belangrijk. Dit ziet u terug in alle producten en diensten die zij aanbieden. Juist door de wereldwijde positionering kunt ook u bijdragen aan een beter milieu. Wanneer u een Geberit hangtoilet aanschaft helpt u de organisatie in ontwikkeling en innovatie rondom waterbesparing. De producten zijn zo ontworpen dat waterbesparing en management een unique selling point zijn geworden. Alle producten en ontwikkeling binnen de Geberit Group zijn hierom gebaseerd op marktkennis en de laatste technologische ontwikkelingen. Dit samen met de betrouwbaarheid van het merk laat Geberit u overtuigen als de partner voor uw sanitair.

De Geberit Duofix Sigma, het hangtoilet voor u

Een van de bestverkochte wc’s van Geberit is de Duofix Sigma hangtoilet. De iconische uitstraling komt door het strakke design. Dit moderne ontwerp geeft het toilet een tijdloos uiterlijk wat gemakkelijk in iedere badkamer inrichting past. Daarbij biedt de compacte omvang een mogelijkheid voor iedere sanitaire wens. Als laatste is het Geberit hangtoilet voorzien van gedetailleerde comfort eigenschappen zoals de softclose sluiting voor de zitting. Bij GJ Meijer leveren we de Duofix Sigma hangtoiletten in verschillende kleuren en altijd inclusief wandcloset. Zo leveren wij u altijd een totaal product en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Neem snel contact op of kom langs voor advies op maat

Heeft u vragen of bent u op zoek naar een specifieke oplossing of mogelijkheid voor uw badkamer of wc? Onze adviseurs staan u graag te woord, om al uw vragen te beantwoorden.  We helpen u graag met het verkrijgen van uw droombadkamer. Neem daarom snel contact met ons op of kom eens langs bij onze vestiging i

Producten

No products found.