Onze collectie

GJM Design

GJM Design

GJM Design, design badkamermeubels ontwikkeld en geproduceerd door GJ Meijer Sanitair en Tegels zelf. Door continu de nieuwste trends rondom badkamermeubel design te volgen is GJM Design volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelen. Omdat GJM Design weet dat u niet elk jaar nieuwe badkamermeubels aanschaft, willen zij u zo goed als mogelijk helpen. Er wordt dan ook goed nagedacht voor er producten gemaakt worden zodat deze tijdloos blijven. Het brede assortiment dat hierdoor ontstaat is dan ook bedacht om u zoveel als mogelijk keuzes te geven en alle wensen in vervullen te laten gaan.

Kom langs in onze showroom voor GJM Design

GJ Meijer nodigt u graag uit om eens naar onze showroom te komen. Onze specialisten nemen u graag mee in de showroom om de uitgestalde design badkamermeubels eens goed te bekijken. Natuurlijk staan ze ook klaar voor al uw vragen en persoonlijk advies. GJM Design is namelijk gespecialiseerd in het mooi afwerken van wanden in badkamers en keukens. Het deskundige advies dat zij kunnen geven over een inloopdouche of een mooi ‘bubbelbad’ vervult al u verwachtingen. De werknemers die er rondlopen willen u helpen op elk mogelijk vlak, of u nu advies wilt over een stijl of kleur of tegels, zij staan voor u klaar in de winkel en helpen u graag verder.

De showroom van GJM Design is net verbouwd waardoor er nog meer ruimte is gekomen om verschillende producten te tonen aan de klanten. Er is ook een outlet in de winkel waar u prachtige producten kan vinden voor mooi prijzen. De voorraad die zij hebben is ook altijd aangevuld zodat u per direct, bijvoorbeeld tegels, mee naar huis kan nemen. Mocht u aan het eind tegels over hebben dan kunt u deze gewoon terug brengen naar de winkel en ontvangt u uw geld terug voor deze tegels. Op deze manier wordt u van het begin van het proces tot het eind van het proces geholpen om de beste producten en deal te krijgen.

Design badkamermeubels van GJM Design? Natuurlijk bij GJ Meijer

Heeft u verdere vragen over de mogelijkheden die GJM Design biedt? Wij zijn te bereiken op 036-53711694. Wilt u ons liever een berichtje sturen via de email? Dan zijn wij te bereiken op info@gjmeijer.nl.

Producten