Onze collectie

HansGrohe

Hans Grohe

Hans Grohe is met 120 jaar ervaring een bekende naam op het gebied van keuken en badkamer producten. Bent u van plan uw badkamer te verbouwen? Of gaat u uw keuken verbouwen? Met de producten van Hans Grohe heeft u kwaliteit en een prachtig design in handen.

Hans Grohe badkamer producten

Gaat u uw badkamer verbouwen, kies dan bijvoorbeeld voor een Hans Grohe Doucheset en bijpassende kranen. Deze zijn van zeer goede kwaliteit en u betaalt hiervoor een eerlijke prijs.
Haal het optimale uit uw badkamer en bekijk het aanbod van Hans Grohe. Dit merkt biedt voor ieder een passend design en geeft niets minder dan 100% kwaliteit af. Hans Grohe doet al 120 jaar mee in deze sector, dus aan ervaring geen gebrek. U krijgt gegarandeerd kwaliteit in huis en onze specialisten zorgen dat alles netjes bij u in huis word geplaatst.

Badkamers van Hans Grohe

Zoals eerder vermeld gaan Hans Grohe badkamer producten lang mee in deze wereld en hebben ze door de jaren heen een imposante reputatie opgebouwd. Het merk is onder andere bekend vanwege de top kwaliteit kranen en wasbakken. Het merk omschrijft de badkamer als de woonruimte met de hoogste wellness factor. Ook staat het merk bekend om het leveren van unieke douche-ervaringen welke volledig op uw wensen kunnen worden afgestemd. Zo zijn veel producten bijvoorbeeld voorzien van een strakke mat zwarte afwerking. Gecombineerd met verchroomde accessoires geeft het een mooie en frisse twist aan uw badkamer. Onze professionals adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en helpen u met de selectie van de juiste Hans Grohe producten voor uw woning.

Hans Grohe bij GJ Meijer

Bent u benieuwd geworden naar Hans Grohe of heeft u verdere vragen over de producten? Bekijk enkele voorbeelden nu in ons portfolio of neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 036 – 53 71 694. Per mail kunt u ons bereiken op e-mailadres info@gjmeijer.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Producten

No products found.