Onze collectie

Hotbath

Hotbath

Bent u op zoek naar luxe, perfectie en welness in huis? Dan moet u kiezen voor Hotbath. Hot Bath is een van oorsprong Nederlands merk wat ontzettend veel luxe uitstraalt en ook alleen perfecte producten aflevert. Niet voor niets worden de luxe baden en alle overige producten zoals douches gemaakt in Italië. Hotbath is van mening dat de perfectie omtrent het ultieme bad enkel bij Italiaanse makelarij te behalen is. GJ Meijer heeft verschillende uitvoeringen van Hotbath in het assortiment. Er is sowieso wel een bad beschikbaar dat aansluit bij uw wensen.

Hotbath Cobber

De Hotbath Cobber serie is een zeer bekende serie. Hij is namelijk in 15 kleuren te verkrijgen en heeft een prachtig, maar tijdloos design. Dit verklaart voor een groot deel het internationale succes van de prachtige serie Hotbath Cobber. Ondanks de naam doet vermoeden is de Cobber geen badkuip of douche. De Hotbath Cobber is een reeks van vernieuwende kranen, douchekoppen en doucheknoppen. Van goud tot brons en van mat zwart tot geborsteld staal, de Hotbath Cobber geeft gegarandeerd een boost aan jouw interieur.

Hotbath regendouche

Naast kranen heeft Hotbath ook regendouches. Deze regendouches zijn uiteraard ook van hoge kwaliteit en hebben ook weer een luxueus design. Of u nou kiest voor vierkant of rond, met of zonder licht, Hotbath heeft gegarandeerd een uitvoering die past binnen de afwerking van de badkamer. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om een regendouche aan te schaffen in combinatie met een watervalfunctie. De douches met watervalfunctie zijn tevens ook los te verkrijgen, mocht u dat graag willen. De watervalfunctie geeft douchen een geheel nieuwe ervaring en zal ervoor zorgen dat u extra fris onder de douche vandaan stapt. Ideaal voor het begin van de werkdag!

Hotbath design

Wanneer u kiest voor het Hotbath design, veranderd uw badkamer in een luxe ruimte. Wat vaak terugkomt in het design van Hotbath zijn de losstaande onderdelen, zoals de vrijstaande baden. Daarnaast zijn alle onderdelen altijd prachtig afgewerkt.  Haal het welness gevoel in huis en maak kennis met de verschillende Hotbath designs in de showroom van GJ Meijer.

Hotbath bij GJ Meijer

Bent u benieuwd geworden naar Hotbath of heeft u verdere vragen over de producten? Bekijk enkele voorbeelden nu in ons portfolio of neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 036 – 53 71 694. Per mail kunt u ons bereiken op e-mailadres info@gjmeijer.nl.

Producten