Onze collectie

Imola

Imola Ceramica

Imola is een Italiaans merk met een breed aanbod aan keramische tegels. Het merk is altijd bezig met het volgen en incorporeren van de laatste trends op tegelgebied. Dit is terug te zien in de verwerking van de Imola tegels. Deze zijn tijdloos en verfijnen het interieur van iedere woning. Het bedrijf heeft al ruim 140 jaar ervaring. Zij zijn door de jaren heen bekend geworden om hun uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Imola tegels

Imola wil met haar keramische tegels een bepaalde boodschap uitdragen. Zij staan namelijk voor duurzaamheid en geven hier vorm aan door het leven dat verborgen zit in oude tegels over te zetten naar gloednieuwe tegels middels recycling. Deze duurzame recyclingmethode wordt vaak gezien als het onderscheidende vermogen van de Imola tegel. Een kleinere ecologische voetafdruk voor tegels met een uitgebreide historie.

Imola keramische tegels

Het bedrijf is al bijna anderhalve eeuw een grote naam in het produceren van hoogwaardige keramische tegels. Imola levert keramische tegels in alle bedenkbare uitvoeringen; keuken tegels voor de wand of de vloer, badkamer tegels, maar ook tegels voor in huis of in de tuin. Imola keramische tegels zijn tevens verkrijgbaar in een wijde verscheidenheid aan vormen. Vanuit GJ Meijer weten wij dat consumenten bij Imola vaak slagen in het vinden van de juiste keramische tegels.

Badkamertegels houtlook

Een grote badkamertrend van de laatste paar is het gebruik van badkamertegels met houtlook. Ook Imola heeft hiervan een lijn ontwikkeld. Een voorbeeld hiervan is de Peguod lijn. Deze gehele lijn heeft het uiterlijk van hout en geeft een rustieke uitstraling aan de badkamer. De verschillende Peguod tegels zijn in veel verschillende kleuren en tinten te verkrijgen. Bent u dus op zoek naar badkamertegels met een houtlook, dan heeft Imola vele keuzes beschikbaar. Grote kans dat uw gewenste tegel er tussen zit! Kom snel langs in de showroom om de verschillende Imola tegels te bekijken en de juiste tegel te selecteren. Onze badkamerspecialisten adviseren u graag over passende mogelijkheden.

Imola bij GJ Meijer

Bent u benieuwd geworden naar Imola of heeft u verdere vragen over de producten? Bekijk enkele voorbeelden nu in ons portfolio of neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 036 – 53 71 694. Per mail kunt u ons bereiken op e-mailadres info@gjmeijer.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Producten

No products found.