Onze collectie

Jee-o

JEE-O

JEE-O is een bekende Nederlandse producent van badkamerartikelen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van douches en baden. Zo zijn er bijvoorbeeld JEE-O kranen te verkrijgen of JEE-O regendouches. De stijl van JEE-O is te omschrijven als robuust en krachtig, altijd onderscheidend in eenvoud. Het merk werkt vaak samen met verschillende (inter)nationale designers voor het ontwikkelen van unieke en vooruitstrevende badkamerartikelen. Zo is recent nog de JEE-O Cone serie ontwikkeld in samenwerking met Osiris Hertman. De serie wordt omschreven als de perfecte balans tussen speels en ruig. In de showroom van GJ Meijer kunt u de verschillende series in een prettige ambiance komen bekijken. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de JEE-O badkamerproducten.

JEE-O badkamer

De badkamers van JEE-O geven een bijzondere beleving. Het zijn artistieke producten die een prachtige en luxe aankleding geven aan de badkamer. Kiest u voor een JEE-O badkamer, dan vindt u rust en sereniteit uw badkamer. De ultieme JEE-O badkamer collectie omvat (regen)douches, wasbakken en talloze accessoires zoals kranen, douchekoppen en douchekophouders.

JEE-O Slimline

Een bekende lijn van het bedrijf is de JEE-O Slimline serie.  Deze complete lijn van badkamerproducten bevat alles voor het volledig inrichten van de badkamer. Alle onderdelen zijn beschikbaar in twee kleuren; geborsteld roestvrijstaal of gestructureerd zwart roestvrijstaal. Een JEE-O kraan uit deze serie kopen? Er zijn meerdere uitvoeringen beschikbaar, bijvoorbeeld een vrijstaande JEE-O kraan of een muurwastafel kraan.

JEE-O regendouche

Ook heeft JEE-O regendouches in het assortiment. Deze regendouches zijn opnieuw mooi vormgegeven en bieden een ultiem douchegenot. Bijvoorbeeld een JEE-O regendouche uit de Flatline serie. Deze lijn biedt een regendouche aan die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Deze regendouche is niet alleen prettig in gebruik, hij heeft ook een prachtig design. Wordt hij gebruikt als buitendouche, dan sluit het mooi aan op de buitenomgeving. Word hij gebruikt voor in de badkamer, ook dan is dit een prachtige toevoeging voor de ruimte. De regendouches uit de Flatline serie zijn verkrijgbaar in twee afwerkingen: geborsteld roestvrijstaal of gepolijst roestvrijstaal.

JEE-O bij GJ Meijer

Bent u benieuwd geworden naar JEE-O of heeft u verdere vragen over de producten? Bekijk enkele voorbeelden nu in ons portfolio of neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 036 – 53 71 694. Per mail kunt u ons bereiken op e-mailadres info@gjmeijer.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Producten

No products found.