Onze collectie

Kronos

Kronos

Kronos Ceramiche is een Italiaans bedrijf gespecialiseerd in het maken van keramische vloer- en wandtegels. Het bedrijf biedt vele oplossingen voor complete projecten. Kronos heeft al ruim 30 jaar ervaring en biedt oplossingen op maat, ook voor complexe projecten. De missie van het bedrijf luidt dan ook: ‘de klant niet geven wat hij wil, maar wat hij niet had durven dromen.’

Keramische vloer

Een keramische vloer is opgebouwd uit natuurlijke substanties zoals zand en klei. Ze zijn ontzettend sterk en de kans op verbuiging of kromtrekken is nihil. Naast al deze voordelen zijn de keramische vloeren van Kronos erg hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Er zijn vele verschillende uitvoeringen vloeren verkrijgbaar. Kom snel langs in onze showroom om de verschillende tegels te bekijken. Wij adviseren u graag over de juiste Kronos keramische tegel voor uw woning.

Kronos tegels

De Kronos tegels worden uitgebracht in zowel vloertegels als wandtegels. De Kronos vloertegels hebben vele verschijningsvormen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan houtlook vloeren of stenen tegels.
Kronos vloertegels en wandtegels zijn natuurlijk van dezelfde kwaliteit en bieden mooie combinatie oplossingen voor uw keuken of badkamer.
De Kronos vloertegels en wandtegels zijn tevens ook gemakkelijk schoon te maken en bieden dus ook een hoge gebruiksvriendelijkheid. Hygiëne is gegarandeerd met het gebruik van de Kronos tegels.

Kronos Rocks collectie

Een greep uit alle prachtige collecties van Kronos: de Rocks collectie. De Kronos Rocks serie tegels heeft als inspiratie natuur en architectuur. Deze twee onderwerpen zijn door middel van deze collectie met elkaar verbonden. Dit heeft geleid tot een prachtige serie tegels. Deze serie is in 6 kleuren beschikbaar. Iedere kleur is beschikbaar in een grote vierkante tegel of in een mozaïeken tegel. Bekijk de tegels in de webshop of kom langs bij ons in de showroom.

Kronos bij GJ Meijer

Bent u benieuwd geworden naar Kronos of heeft u verdere vragen over de producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 036 – 53 71 694. Per mail kunt u ons bereiken op e-mailadres info@gjmeijer.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Producten

No products found.