Onze collectie

L’antic Colonial

L’antic Colonial

Elegante, Spaanse tegelglorie is hoe L’antic Colonial het beste omschreven kan worden. Het is een Spaanse tegelfabrikant welke allerlei prachtige tegels in natuurtinten produceert. De stijl onderscheidt zich kenmerkend van andere merken door de exclusieve natuurstenen en mooie mozaïeken.

Vloervarianten in L’antic Colonial tegels

Bent u op zoek naar een vernieuwend, maar natuurlijk effect voor uw vloeren? Dan zijn L’antic Colonial tegels een goede keuze. Het assortiment natuurtegels is namelijk erg breed en de kwaliteit is enorm hoog. In onze showroom vindt u diverse vloervarianten en vergelijkingsmateriaal waarmee u de juiste voor uw woning kunt selecteren.

Geef uw wanden een Spaanse glans

Met keramische L’antic Colonial tegels kunt u veel verfrissende soorten vormen en kleuren combineren op een wand. Door een badkamerwand te bekleden met prachtig L’antic Colonial mozaïek bijvoorbeeld, of door juist een strak uiterlijk te realiseren met matte tegels creëert u een natuurlijke uitstraling in uw badkamer, keuken of toilet.

L’antic Colonial mozaïek

L’antic Colonial mozaïek is de manier om een mooie finishing touch te geven aan een badkamer, toilet of keuken. Wordt u blij van een simpele, neutrale ruimte, maar zoekt u nog een opvallende toevoeging? Dan kan dit mozaïek hetgeen zijn wat meer leven aanbrengt in de ruimte. Hier kunnen diverse materialen voor gebruikt worden, waaronder hout en metaal.

Haal inspiratie uit L’antic Colonial tegels

Om tot een specifiek antwoord te komen op de vraag: “welke stijl wil ik precies hanteren in mijn badkamer?” proberen wij graag een beetje richting te geven. In onze showroom hebben wij diverse producten van L’antic Colonial gepresenteerd. Dit kunt u zeker gebruiken als zetje in de juiste richting, waar het soms lastig kan zijn om knopen door te hakken over redelijk definitieve woonideeën. Bekijk voor meer inspiratie ook eens ons portfolio en zie al onze reeds gerealiseerde projecten.

Haal de Spaanse sferen in huis met GJ Meijer

L’antic Colonial heeft tegels in allerlei prachtige natuurtinten, gekenmerkt door een mat uiterlijk, mozaïek of glans. Welke voorkeuren heeft u? Wij nemen graag alle wensen met u door. Bekijk ons portfolio of neem contact met ons op. Wie weet ontstaan er nog nieuwe ideeën! Wij zijn telefonisch te bereiken op 036 – 53 71 694 of stuur een mail naar info@gjmeijer.nl.

Producten