Onze collectie

Martens Design

Martens Design

De badkamerspiegels van Martens Design zijn voorzien van een unieke vormgeving en verzorgen de finishing touch van iedere badkamer. Een uniek stuk wat een mooie aankleding biedt in de ruimte. Martens Design ontwerpt voor iedere klant een unieke en prachtige spiegel welke gegarandeerd zal bijdragen aan een betere ambiance in de woonruimte. In ons portfolio kunt u alvast inspiratie opdoen met betrekking tot de mogelijkheden van Martens Design. Wij hebben al vele klanten blij kunnen maken met de installatie van een Martens maatwerkspiegel. Een spiegel voor de badkamer met verlichting of een compacte ronde spiegel,  Martens Design zorgt altijd voor een uniek kenmerk in het ontwerp.  

Spiegel op maat

Wilt u iets anders, een innovatie in uw badkamer? Martens Design maakt een spiegel op maat voor uw badkamer. Een Martens Design spiegel is een exclusief onderdeel in uw badkamer. Maatwerk is alles voor het merk. Tot in de kleinste details zal er rekening worden gehouden met de wens van de klant. 

Spiegel badkamer met verlichting

Er zijn natuurlijk veel verschillende vormen en uitvoeringen spiegels. Het is moeilijk te bepalen waar u voor moet gaan. We lichten een optie voor uit. Zo kunt u kiezen voor een spiegel voor de badkamer met verlichting. Naast dat dit een ruimtelijke sfeer kan bieden in een kleinere badkamer, geeft dit het beste licht om u klaar te maken voor een lange werkdag. Geen last meer van de donkere ochtenden, maar profiteren van de verlichting in de vroege morgen met een Martens Design spiegel voor uw badkamer.  

Martens Design bij GJ Meijer

Bent u benieuwd geworden naar Martens Design of heeft u verdere vragen over de producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 036 – 53 71 694. Per mail kunt u ons bereiken op e-mailadres info@gjmeijer.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder!  

Producten

No products found.