Onze collectie

Moetz

Moetz

Voor 100% Dutch design zit je goed bij Moetz! In de werkplaats van Moetz in ’s-Hertogenbosch worden alle sanitaire artikelen door het bedrijf zelf gemaakt. Hollandse nuchterheid en vakmanschap staan tijdens dit productieproces centraal. Bij het ontwerpen van de collecties laat het bedrijf zich inspireren door buitenlandse en internationale invloeden. Het bedrijf garandeert korte levertijden en de meubelen kunnen waar nodig op maat worden gemaakt.

Moetz Badkamermeubel

Voor kleine badkamers maar ook grote badkamers heeft Moetz badkamermeubels in het assortiment. Ook zijn er verschillende stijlen beschikbaar; hout, hoogglans, de mogelijkheden bij Moetz zijn eindeloos. Het bedrijf levert complete collecties badkamermeubelen. Bekijk alle mogelijkheden en zoek het juiste Moetz badkamermeubel voor uw nieuwe badkamer.

Verschillende wastafels

Verschillende designs maakt de keuze breed, maar wel lastiger. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit keramische wastafels of wastafels van beton. Ook heeft iedere Moetz wastafel een specifieke vorm. Rond of vierkant; de keuze is aan u!  Om  het selectieproces iets te vergemakkelijken, helpen wij u graag met passend advies bij GJ Meijer. Daarnaast is het relevant om rekening te houden met de materialen die u verder gebruikt in de nieuwe badkamer. Kiest u bijvoorbeeld voor tegels van het merk Urbatek, dan is het raadzaam rekening te houden met de kleur en afwerking van deze tegels. 

Spiegelkast badkamer

De keuze voor een spiegelkast in de badkamer kan een lastige zijn. Het vormt een ander geheel dan een spiegel tegen de wand. Belangrijk is om de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen. Welke dat zijn, is voor iedereen verschillend. Dit heeft vooral te maken met smaak en functionaliteit. Een voordeel van functionaliteit kan bijvoorbeeld zijn dat er meer opbergruimte beschikbaar is. Wederom is de keuze aan u, maar helpen onze specialisten u graag!

Moetz bij GJ Meijer

Bent u benieuwd geworden naar Moetz of heeft u verdere vragen over de producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 036 – 53 71 694. Per mail kunt u ons bereiken op het e-mailadres info@gjmeijer.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder! 

Producten