Onze collectie

Piet Boon

Piet Boon

Een aanbieder van het complete plaatje: Piet Boon. Het bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige meubels, keukens en badkamers. Piet Boon laat zich als ontwerpstudio altijd kenmerken door vakmanschap, kwaliteit, elegantie en modernisme. Er wordt gezamenlijk toegewerkt naar het ultieme resultaat. De droomkeuken of -badkamer is met Piet Boon dus binnen handbereik. Het merk voert veel verschillende projecten uit in het binnen en buitenland. Zo zijn er verscheidende penthouses in Rotterdam en strandvilla’s op de Nederlandse Antillen die van een maatwerk Piet Boon Design zijn voorzien.

Piet Boon badkamer

Bent u op zoek naar een badkamer en wilt u deze specifiek laten ontwikkelen door de ontwerpstudio van Piet Boon? Via GJ Meijer kunnen wij u helpen en ondersteunen met het proces. In overleg met u wordt er gekeken wat de behoeftes en wensen zijn voor het badkamerinterieur. Op basis hiervan wordt een passend ontwerp gemaakt. Uw unieke Piet Boon badkamer wordt dus compleet aangepast op uw wensen! GJ Meijer heeft echter ook een breed aanbod van Piet Boon badkamerproducten in het assortiment. Kijk bijvoorbeeld in onze webshop op breng een bezoekje aan de showroom. Van Piet Boon zeepdispensers tot Piet Boon tandenborstelhouders, GJ Meijer heeft alles in huis voor een mooi afgewerkte Piet Boon badkamer.

Nieuwe Piet Boon badkamer plaatsen

Zoals eerder vermeld is GJ Meijer aanbieder van complete Piet Boon. Uiteraard is het ook mogelijk om de nieuwe badkamer door ons te laten plaatsen en installeren. Wanneer u dus een Piet Boon badkamer aangeschaft, dan kunnen wij samen met u bekijken wanneer wij deze voor u kunnen plaatsen. Zo is alles in een keer geregeld, dit scheelt voor u veel tijd en gedoe!

Piet Boon bij GJ Meijer

Bent u benieuwd geworden naar Piet Boon of heeft u andere vragen over bijvoorbeeld het ontwerpproces? Bekijk enkele voorbeelden nu in ons portfolio of neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 036 – 53 71 694. Per mail kunt u ons bereiken op e-mailadres info@gjmeijer.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Producten