Onze collectie

Porcelanosa

Porcelanosa

Porcelanosa is een Spaans merk en is onderdeel van Porcelanosa Grupo (het moederbedrijf welke onder andere ook het merk L’antic Colonial onder zich heeft). Het merk is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige keramische vloeren en keramische coatings. Naast het produceren van vloeren is het merk ook bekend van zijn keukens, badkamers en zelfs kledingkasten. Bij GJ Meijer hebben wij alles op het gebied van Porcelanosa sanitaire producten in het assortiment. Zo is het mogelijk een de badkamer en toilet geheel in Porcelanosa stijl in te richten voor een strakke en uniforme aankleding van de sanitaire ruimtes in jouw woning.

Porcelanosa Ston-ker

De Porcelanosa Ston-ker serie is de collectie keramische steen vloeren. Deze serie komt in een zevental verschillende collecties. Door midden van Porcelanosa Ston-ker wordt er een extreem sterke laag toegevoegd aan het oppervlak, zodat deze onbeschadigd blijft. Dit type vloer is speciaal ontwikkeld vanuit de noodzaak om een vloerproduct te hebben dat sterker is dan materiaal. Het materiaal ziet er heel natuurlijk uit, zorgt voor optimale bescherming en tilt jouw algehele interieur naar een veel hoger niveau.

Porcelanosa Par-ker

U bent op zoek naar een houten vloer, maar bent bang dat laminaat niet genoeg bescherming biedt. U wilt natuurlijk optimale sterkte en bescherming van de vloer. In dit geval is de Porcelanosa Par-ker vloer iets voor u. Deze Porcelanosa vloeren hebben ook een keramische basis, maar zijn voorzien van een prachtige houtlook finish. Op deze manier profiteer je dus optimaal van jouw vloer. Het ziet eruit als laminaat maar heeft een enorm lange levensduur en bestendigheid door het gebruik van het Porcelanosa Par-ker keramiek.

Porcelanosa keramische muur coating

Een keramische coating van Porcelanosa wordt vaak aangebracht op de muren van badkamers en keukens voor extra bescherming. De functie van een keramische coating is dat deze, net als de vloeren, erg sterk zijn en zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Voor optimale hygiëne in de keuken en de badkamer is een keramische coating een goede uitkomst. Het design van de coatings is ook uiteenlopend. Ze zijn te verkrijgen in bijvoorbeeld marmer of hout. Kom langs bij de showroom van GJ Meijer om alle verschillende varianten en uitvoeringen te zien.

De Porcelanosa-Grupo betaat uit een achttal bedrijven, te weten:

– Porcelanosa
– Venis
– Gamadecor
– Systempool
– L’Antic Colonial
– Butech
– Noken
– Urbatek

Porcelanosa bij GJ Meijer

Bent u benieuwd geworden naar Porcelanosa of heeft u verdere vragen over de producten? Bekijk enkele voorbeelden nu in ons portfolio of neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 036 – 53 71 694. Per mail kunt u ons bereiken op e-mailadres info@gjmeijer.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Producten