Onze collectie

Regn

De onderscheidende Regn Kraan

Regn is een tamelijk nieuw, maar nu al onderscheidend merk in de badkamer- en keukenindustrie. Veel enthousiaste klanten lopen al weg met het toonaangevende merk. De diversiteit in het ontwerp rijkt dan ook ver. Voor iedere woonstijl is er namelijk een passende kraan te vinden in de perfecte kleur. De Regn kraan heeft een stoer, Scandinavisch uiterlijk dat perfect past bij een robuust of strak interieur. Het wordt geproduceerd aan de hand van de laatste trends en ontwikkelingen, waardoor het te combineren is met alle populaire designs. Diverse stijlen komen terug in de ontwerpen van de Regn kranen, zodat er altijd een match te vinden is. De populairste kleuren uit de collectie van de Regn kraan zijn brons, goud en zwart. Een stoere en robuuste keuze voor iedere sanitaire ruimte.

Regn kraan voor de badkamer

Een badkamer inrichten met een Regn kraan is geen lastig karwei met de prachtige ontwerpen. Zo is de nieuwe trendkleur “gunmetal” helemaal perfect voor een stoere look in uw sanitaire ruimte. Een prachtige Regn kraan in deze kleur geeft een robuust en trendy effect aan badkamers. Een luxe uitstraling waar u dus lang plezier van beleeft. Ook voor uw bad heeft het merk fantastische kranen in de collectie. Regn heeft een badkraan ontworpen met een prachtig watervaleffect, een perfecte luxe met wellness-gevoel. Natuurlijk is ook de Regn fonteinkraan er in allerlei trendy kleuren. Deze is perfect voor uw wastafel en uw bad. Ook deze komt terug in alle trendy kleuren rosé, metal black, mat black, geborsteld nikkel en goud.

Regn kraan voor uw toilet

Een stijlvol toilet begint bij het design, waar de Regn kraan zeer goed tot zijn recht komt. Of u nu een liefhebber bent van strak, robuust of klassiek, de Regn kraan is absoluut een mooie aanvulling op uw toiletinterieur. Vanwege de ruime collectie aan kranen in een strak design, is er altijd wel een Regn fonteinkraan te vinden die past bij uw toilet. U heeft de keuze uit diverse gebogen kranen, zoals de Regn fonteinkraan, ingebouwde fonteinkranen en lage kranen. In iedere stijl een passend product voor uw fonteinset.

De stijl van de Regn kraan

Scandinavisch design is de leidraad door de collectie van de Regn kraan. Rustieke en stoere invloeden worden gebruikt om een toonaangevend merk neer te zetten. De Regn kraan uit dat in haar stoere lijnen en strakke uiterlijk. Zo heeft het een luxe en toch kalme uitstraling. De diverse mooie kleuren goud, rosé of metal black zijn speciaal afgewerkt met PVD zodat deze onderhevig zijn aan invloeden van buitenaf. Dit draagt weer mooi bij aan een duurzame badkamer.

Advies over de Regn kraan van GJ Meijer

Is uw oog al gevallen op een mooie Regn fonteinkraan? GJ Meijer laat u graag kennis maken met het gehele assortiment van dit eigentijdse merk. Het unieke design van Regn maakt het zeer goed mogelijk om te combineren met andere merken sanitair meubilair. Zo maakt u uw badkamer of toilet compleet met diverse luxeproducten, zoals prachtige wasbakken, regendouches en accessoires. Daarnaast bieden wij ook allerlei benodigdheden voor een perfecte afwerking van sanitair meubilair. Wij hebben jarenlange ervaring in sanitair en kunnen u daarom een gedegen advies geven over een Regn fonteinkraan of andere kwalitatieve sanitaire producten uit ons assortiment.

Benieuwd welke Regn kraan voor u gemaakt is?


Bent u geënthousiasmeerd geraakt over de Regn fonteinkraan of andere producten uit het assortiment? GJ Meijer adviseert u graag over alle mogelijkheden en denkt met u mee over de beste keuze voor uw sanitaire ruimte. Voor vragen of opmerkingen neemt u eenvoudig contact op met ons team. Telefonisch zijn wij te bereiken op 036 – 53 71 694 en per mail op info@gjmeijer.nl.

Menu