Onze collectie

Rowe

Rowe

Een jong bedrijf gespecialiseerd in complete douchesystemen, opgericht in 1997: Rowe. Het bedrijf wat inmiddels meer dan 20 jaar meedraait ontwikkelt zich nog steeds iedere dag. In 1997 startte het bedrijf met het importeren van een klein assortiment douchecabines. Vandaag de dag is Rowe aanbieder van een compleet assortiment van sanitaire artikelen om de badkamer mee te installeren. Het bedrijf is jonger dan de meeste bedrijven in de selectie van GJ Meijer, maar de kwaliteit is alsnog uitstekend! Rowe levert geweldige kwaliteit en is ook op bedrijfsniveau een grote speler in het leveren van complete douchesystemen.

Assortiment Rowe

Het uitkiezen van een nieuwe badkamer vergt veel tijd en inspiratie. GJ Meijer biedt complete Rowe douchesystemen die het kiezen voor u een stuk gemakkelijker maakt. Rowe douchecabines zijn mooi te combineren met een Rowe douchescherm. Geniet van ultiem douchecomfort door te kiezen voor Rowe douchesystemen. Kom snel langs in de showroom om de verschillende Rowe douchesystemen zelf te bekijken. Onze badkamerspecialisten helpen u graag met het maken van de juiste keuze!

Douchecabine kopen

U heeft al de keuze gemaakt voor een douchescherm van Rowe. Dit douchescherm kunt u het beste combineren met een douchecabine van Rowe. Deze producten sluiten namelijk naadloos op elkaar aan en zorgen voor een mooi effect in de badkamer. Houd bij de keuze hiervan rekening met bijvoorbeeld de afmetingen en de instaphoogte; u wilt natuurlijk niet een douchecabine kopen die niet goed aansluit op het Rowe douchescherm.

Badkamer installeren

Voor de betegeling van de badkamer is er heel veel keus. Kies bijvoorbeeld voor de badkamertegels van het merk Kronos. Deze sluit mooi aan op het badkamer meubel welke gemaakt gaat worden door Leff Design. Voor het  douchesysteem kiest u natuurlijk voor Rowe. Dit bedrijf kenmerkt zich door de eenvoudig te installeren douchesystemen, douchecabines als alle andere sanitaire artikelen. Omdat het eenvoudig te installeren is, zorgt dit voor een groot gebruiksgemak en lagere installatiekosten. GJ Meijer kan uw badkamer voor u installeren.

Rowe bij GJ Meijer

Bent u benieuwd geworden naar Rowe of heeft u verdere vragen over de producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 036 – 53 71 694. Per mail kunt u ons bereiken op e-mailadres info@gjmeijer.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder! 

Producten

No products found.