Onze collectie

Urbatek

Urbatek

Het in Spanje opgezette bedrijf Urbatek is gespecialiseerd in het ontwikkelen en ontwerpen van keramische tegels. Al vele jaren werkt het bedrijf aan het onderzoeken en leveren van mooie en kwalitatief hoge keramische vloeren. De keramische tegels worden door de klanten van GJ Meijer vaak gebruikt om de  toiletruimte en badkamer mee te betegelen. De tegels kunnen echter voor elke ruimte in het huis gebruikt worden en zorgen voor een mooie en verfijnde aankleding.

Urbatek XLight

De bekendste lijn van Urbatek is de Urbatek XLight. Een keramische vloer voor de badkamer is binnen deze collectie zo gevonden. Er is een breed assortiment met veel verschillende ontwerpen. Kom snel langs in de showroom om de juiste Urbatek Xlight keramische badkamervloeren te bekijken. Wij adviseren u graag over de best passende mogelijkheid voor uw interieur. Bekijk de XLight Nature in onze webshop.

Urbatek XLight pluspunten

Urbatek keramische tegels hebben vele pluspunten. Zo zijn ze erg dun, maar toch extreem sterk. Daarnaast hebben de tegels een lage absorptie en zijn ze bestand tegen afsplitsing. Naast deze voordelen hebben de Urbatek tegels nog veel meer vooruitstrevende eigenschappen. Een investering in Urbatek tegels is zeer duurzaam door de lange levensduur van de tegels. Afhankelijk van het onderhoud zult u jaren probleemloos van de Urbatek XLight keramische tegels kunnen genieten!

Urbatek keramische tegels kopen

GJ Meijer heeft Urbatek in het assortiment. Wij staan graag achter een merk als Urbatek. Het heeft prachtige, hoogwaardige kwaliteit keramische tegels. Wilt u keramische tegels kopen, laat u zich dan inspireren en neem een kijkje in onze showroom. U zult zien dat wij een groot assortiment hebben en dat onze adviseurs in staat zijn om u heel gericht te voorzien van de juiste informatie voor het kiezen van de perfecte Urbatek tegels.

Urbatek bij GJ Meijer

Bent u benieuwd geworden naar Urbatek of heeft u verdere vragen over de producten? Bekijk enkele voorbeelden nu in ons portfolio of neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 036 – 53 71 694. Per mail kunt u ons altijd bereiken op e-mailadres info@gjmeijer.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Producten