Onze collectie

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch

Het merk Villeroy & Boch is een Duitse fabrikant. Waarschijnlijk kent u het merk wel, misschien van keuken accessoires of anders van badkamer accessoires. Naast deze producten, levert het bedrijf ook complete badkamers afgestemd op uw wensen. Het bedrijf is opgezet in 1748, wat betekend dat het bedrijf al erg lang mee loopt. Dat het bedrijf zo lang bestaat, betekend naast dat het succesvol is, ook met zijn tijd mee gaat.

Villeroy & Boch badkamer

Een Villeroy & Boch badkamer is dan wellicht de juiste optie voor u! In deze badkamers vindt u vele moderne invloeden terug. De Villeroy & Boch badkamers worden vaak omschreven als badkamers met een tijdloos design. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor het type badkamer van Villeroy & Boch, dan heeft GJ Meijer ook alle bijbehorende accessoires in huis voor een volledige aankleding.  Zo leveren wij onder andere keramische VIllero & Boch spoelbakken, badtextiel en talloze badaccessoires. Kom snel langs in onze showroom om de verschillende mogelijkheden en producten van Villeroy & Boch te bekijken.

Villeroy & Boch badkamerplanner

Wilt u graag een volledige Villeroy & Boch badkamer naar eigen smaak inrichten? Bij GJ Meijer maken wij gebruik van de badkamerplanner om dit te realiseren. Tijdens het gehele proces worden uw wensen als leidraad gebruikt. Een Villeroy & Boch badkamer tovert uw badkamer om tot de fijnste plek in uw huis. Tijdens het ontwerpproces wordt tevens rekening gehouden met het milieu. Zo zijn de producten die gebruikt worden voor de badkamers gefocust op waterbesparing en onderhoudsvriendelijkheid.

Villeroy & Boch bij GJ Meijer

Bent u benieuwd geworden naar Villeroy & Boch of heeft u verdere vragen over de producten? Bekijk enkele voorbeelden nu in ons portfolio of neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 036 – 53 71 694. Per mail kunt u ons bereiken op e-mailadres info@gjmeijer.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Producten

No products found.