DE WINKEL

Welkom in onze showroom

Het bedrijf

Sinds 1996 is G.J. Meijer gesitueerd aan de Splijtbakweg 7-9 te Almere. Vanaf de eerste dag is de “ no nonsens” mentaliteit neergezet en deze geldt nog steeds door het hele bedrijf.
Uiteraard is het bedrijf ieder jaar gegroeid en uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande sanitair- en tegelbedrijven in Nederland en volgens sommige zelfs ver daarbuiten.

Nieuwste badkamertrends

U koopt in de regel niet ieder jaar een nieuwe badkamer. Daarom is het belangrijk dat deze in één keer voldoet aan al uw wensen. Of u nu toch kiest voor een inloopdouche, dat mooie ‘bubbelbad’, of een ruim badkamermeubel, bij G.J. Meijer Sanitair en Tegels zijn er volop keuzemogelijkheden.

Mozaïek tot in de detail

Met ons enorme aanbod aan mozaïek kunt u uw badkamer, keuken of b.v. een wand in uw woonkamer precies de afwerking geven die het geheel zo speciaal kan maken.
Glasmozaïek, natuursteen mozaïek of ceramisch mozaïek, op matjes of tegels…, alles is mogelijk. Laat u informeren in onze showroom voor uw specifieke mogelijkheden.

Alle belangrijke merken

Ieder merk heeft iets specifieks. Merken als Teunis&Becking, Sphinx en Mosa zijn met name op tegelgebied toonaangevend voor de Nederlandse markt. Porcelanosa, Cota d’este, Bisazza en L‘Antic Colonial zijn internationaal vooraanstaande leveranciers van tegels en mozaïek.

Deskundig advies

80% uit voorraad leverbaar

4500 m2 showroom

Prijsgarantie

Gratis bezorging (afhankelijk van aankoopbedrag)

Voorraad producten die over zijn kunnen retour worden gebracht

Gratis parkeren op eigen terrein