Badkamer in Lelystad

Wat een plaatje hé, deze badkamer hebben wij onlangs ontworpen voor een nieuwbouwproject in Lelystad. Voor deze badkamer hebben wij ervoor gekozen om niet alles te betegelen, maar enkel alleen de natte ruimtes en de rest van de wanden te laten stucen. Super strak! Op de vloer liggen tegels van Porcelanosa Bottega Acero 80x 80 cm. Op de wanden van de douche en achter het meubel zitten Imola tegels uit de collectie "The Room" in de maat 120x 250 cm. Door de grote tegels lijkt te ruimte optisch groter en heb je bijna geen voeg!

Om de douche verder strak te houden is er voor gekozen om de kranen in te laten bouwen. Dit is de Hotbath inbouwset met regendouche in het Mat zwart. De douchewand is van GJM Design tevens ook met een Mat zwart profiel. Naast het weg werken van de kranen is er voor gekozen om een tegelrooster in de drain te plaatsen, zo zie je bijna niet dat er een drain ligt.

Boven het meubel hangt de Londen spiegel van Martens Design. Deze spiegel heeft boven en onder led verlichting en verwarming. De inbouw kranen zijn ook van Hotbath in Mat zwart. De betonnen waskommen zijn van Evolve en het meubel is van Moetz in de kleur Smoked Timber.

Verder zijn de accessoires van Decor Walther.

INSPIRATIE

Deze badkamer bestaat uit:

Producten van onder andere Porcelanosa, Hotbath, Moetz en Imola

Bekijk ook eens deze badkamers

Badkamer in Almere

Badkamer in Almere

Toilet in Naarden

Toilet in Naarden

Toilet in Almere

Neem een kijkje in onze showroom

Laat je inspireren in onze mooie showroom in Almere. Kom gezellig langs en maak eventueel kennis met onze adviseurs die kunnen helpen op het gebied van design en inrichting!