Onze collectie

Beterbad-Xenz

Beterbad Xenz

Beterbad is de enige badkamerfabrikant in Nederland. Als exclusieve badkamerfabrikant is Beterbad als Xenz ook importeur van andere badkamerartikelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kranen en douchewanden. Beterbad Xenz is een modern merk wat de trends terug laat komen in de producten.

Xenz vrijstaande baden

Vrijstaande baden zijn een grote trend in de huidige badkamerindustrie. Ze geven een authentiek en luxe beleving in de badkamer. De vrijstaande baden van Xenz komen in verschillende uitvoeringen; een rond gevormd bad, een ovaal gevormd bad of een afwerking met hoeken. Er is veel variatie te zien in de vrijstaande baden van Xenz, waardoor uw ideale bad er vast en zeker tussen zit!

Xenz inbouwbaden

Ook de inbouwbaden van Xenz zijn natuurlijk van hoge kwaliteit. De inbouwbaden komen in verschillende designs en uitvoeringen, zodat uw voorkeur er tussen zit. Het Aruba inbouwbad is bijvoorbeeld een uitvoering welke gebruikt kan worden als duobad. Wilt u uw bad voor uzelf gebruiken, dan zijn de Bodysize baden misschien iets voor u. Dit zijn een extra diepe ligbaden, welke ingebouwde armsteunen heeft. Hierdoor bieden deze inbouwbaden ook nog eens een meer ontspannen lighouding.

Xenz Whirlpool bad

Op zoek naar meer luxe dan alleen een bad? Dan is een whirlpool bad een uitstekende optie voor u. Hiermee haalt u de welness in huis. Het is een systeem wat wordt ingebouwd in het bad. Dit systeem heeft verschillende mogelijkheden. Welk whirpool bad u kiest, hangt af van de functie die u zoekt. Een voorbeeld hiervan is het luchtmassagesysteem: deze kan vastzittende spieren effectief losmaken. Na een lange werkdag is het fijn om thuis te komen en in een Xenz Whirlpool bad even helemaal tot rust te komen.

Meer Beterbad Xenz collecties

Buiten deze collecties, heeft Beterbad Xenz nog veel meer collecties. Er is een breed aanbod aan baden en badkamer artikelen. Bent u benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Bekijk enkele voorbeelden nu in ons portfolio of neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 036 – 53 71 694. Per mail kunt u ons bereiken op e-mailadres info@gjmeijer.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Producten

No products found.