Onze collectie

Catalano

Catalano badkamercollecties

Catalano, de naam geeft het al aan, een echt merk uit Italië. Met de grote variatie in badkamermeubels zijn zij leidend in de keramisch sector. De historie die Catalano met zich mee brengt heeft ervoor gezorgd dat zij zich door de jaren heen hebben kunnen blijven ontwikkelen en u op deze manier zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. De producten zijn dan ook zo aangepast dat ze in elk authentiek en modern huis kunnen worden toegevoegd. Catalano is een wereldwijd bekend merk met een uniek en kenmerkend design waarbij materialen van hoogstaande kwaliteit worden gebruikt. Bij GJ Meijer hebben wij een aantal van deze prachtige badkamermeubels in het assortiment!

Catalano new flush                                                                                                                                                                                                                              

De Catalano New Flush en andere toiletten worden geproduceerd in de fabriek in Rome. Wanneer je naar de producten van Catalano kijkt, zie je duidelijk waarop deze stijlvolle producten zijn geïnspireerd: de klassiek Italiaanse stijl. De Catalano New Flush is gebouwd in de nieuwe en moderne stijl. Wat ervoor zorgt dat wanneer je de badkamer of het toilet in loopt meteen de authentieke, Italiaanse sfeer voelt.

Catalano wastafel                                                                                                                                                                                                                                

Of u nu een ronde, vierkante of ovale wastafel wilt, Catalano heeft het allemaal in het assortiment. Zij beschikken over meerdere collecties en varianten. Bijvoorbeeld de Colori collectie, hier kunt u kiezen uit 7 losse kleuren waarin u uw Catalano wastafel graag zou willen ontvangen. Of neem de Green collectie, hier is speciaal rekening gehouden met het maken van de wastafel gebaseerd op de principes van de natuur. Zo heeft elke wastafel een eigen verhaal en komen al uw verwachtingen uit.

Catalano producten bestellen? Bij GJ Meijer zit u goed!                                                                                                                                    

Geïnteresseerd in één of meerdere Catalano badkamermeubels? Kom langs bij ons in de showroom of bestel direct online! Heeft u nog vragen over één van deze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 036-53711694. Mailen kan natuurlijk ook, naar info@gjmeijer.nl.

 

 

Producten