Onze collectie

Sealskin

Sealskin bij GJ Meijer

Laat uw badkamer stralen met stijlvolle Sealskin accessoires en haar matchende onderdelen. Sealskin is een bekend merk in de sanitaire wereld. Het bedrijf ontwerpt en ontwikkelt al jaren prachtige, complete badkamers. Van Sealskin onderdelen tot accessoires, ze hebben een compleet assortiment. Het bedrijf dat ooit begon als leerhandel, is door de jaren heen snel uitgegroeid tot een gerenommeerde badkamerspecialist. Ze ontwikkelen complete badkamers in alle stijlen die u zich kunt bedenken. Daar horen natuurlijk ook de Sealskin onderdelen bij, waar u de accessoires slim mee kunt bevestigen of afwerken. Voor een compleet ingerichte sanitaire ruimte zit u met de Sealskin producten dus helemaal goed. Benieuwd naar de mooiste Sealskin accessoires? Kijk rond in de webshop of kom langs in de showroom!

Sealskin voor uw badkamer

Sealskin komt regelmatig met prachtige nieuwe badkamer collecties. De diversiteit van hun collecties zorgt ervoor dat er in iedere stijl een sanitaire oplossing te vinden is. Mooie baden, douches en badkamerdeuren passeren de revue bij Sealskin. We lichten graag de populaire Soho collectie uit. Deze omvat wellicht de meest gewilde stijl van het moment; industrieel. Ook wel industrieel chique, het is maar net waar u van houdt. Het past in ieder geval perfect in de huidige trend binnen de woon- en badkamerindustrie. Invloeden van Sealskin accessoires in zwart, staal en hout passen hier perfect tussen. De accessoires zijn makkelijk te combineren met passende Sealskin onderdelen. Ook deze koopt u eenvoudig in onze webshop.

Sealskin onderhoudsproducten

Om uw Sealskin onderdelen mooi te houden in uw badkamer, is het belangrijk om hier de juiste onderhoudsproducten voor te gebruiken. Sealskin biedt u hiervoor meerdere opties. Wij van GJ Meijer zijn bekend met dit mooie merk en informeren u graag over deze mogelijkheden. Zo heeft het merk speciale schoonmaakproducten ontwikkeld waar wij u graag meer over vertellen. Neem de Sealskin douchereiniger. Deze reinigt en ontkalkt het glas in uw douche en behandeld de overige onderdelen. De speciale formule is geheel veilig voor al uw Sealskin onderdelen en accessoires!

Sealskin accessoires

Sealskin ontwikkelt complete badkamercollecties en voegt daar mooie Sealskin accessoires aan toe. Zo heeft Sealskin een divers aanbod waarbij het mogelijk is te kiezen uit een specifieke productlijn. Iedere productlijn is uniek, zodat het altijd aansluit bij uw smaak. Allerlei kleuren en maten zijn te vinden in het assortiment. Er is dus altijd wel een product te vinden dat past in uw badkamer. Denk aan onmisbare producten als een wasmand, tandenborstelhouder, zeepdispenser en een pedaalemmer. Dankzij het brede assortiment is er altijd een passend product voor u te vinden! Vraag de medewerkers van GJ Meijer om meer informatie!

Sealskin onderdelen

Voor een nette en optimale bevestiging van al uw sanitaire producten zijn stevige en betrouwbare Sealskin onderdelen nodig. Zij zijn nodig voor een propere bevestiging van bijvoorbeeld uw douchewand of een kraanstang. Daarnaast zijn de Sealskin onderdelen ook te gebruiken voor een mooie afwerking. Zo maakt u alle hoekjes en randjes weer netjes en blijven de Sealskin accessoires ook mooi. Belangrijke onderdelen zijn onder meer buizen, vloerprofielen, einddopjes, scharnieren, eindkappen en scharnieren. Meer weten over deze Sealskin onderdelen? Of wilt u deze bestellen? Raadpleeg dan ons team, zij helpen u graag verder!

Meer weten over Sealskin bij GJ Meijer?

Bent u geïnteresseerd in onze Sealskin collectie of heeft u vragen over onze overige producten? Bekijk dan onze webshop of neem contact op met een van onze specialisten. U kunt ons telefonisch bereiken op 036 – 53 71 694 of stuur een mail naar info@gjmeijer.nl. Buiten dat nodigen wij u natuurlijk graag uit in onze showroom. Ons team staat graag voor u klaar!

Producten