Onze collectie

Sunshower

Sunshower

De voordelen van zonlicht zijn eindeloos, het geeft naast warmte ook een geweldig effect op uw energieniveau en algeheel welzijn. Met de douches van Sunshower ervaart u de voordelen van het zonlicht tijdens het douchen. De Sunshower douche heeft namelijk een geïntegreerd zonnebankpaneel welke infraroodlicht uitstraalt. Daarnaast biedt de Sunshower Deluxe en de Sunshower Combi ook nog UV-verlichting aan voor de benodigde vitamine D.

Ervaar het hele jaar de zon

Zonlicht zorgt ervoor dat ons lichaam optimaal kan functioneren en is een bron aan belangrijke energie. Het infraroodlicht wat de Sunshower uitstraalt is een geweldig gevoel aan warmte en ontspanning. Daarnaast biedt het UV-licht de juiste dosis vitamine-D, een vitamine welke goed is voor uw spieren en het immuunsysteem.

Sunshower modellen

Bij GJ Meijer hebben we meerdere producten van de Sunshower douches in ons assortiment. Elk model heeft zo zijn eigen unieke kenmerken en voordelen, we benoemen ze onderstaand:

Sunshower Deluxe

De Sunshower Deluxe is een inbouw douche welke het complete lichaam voorziet van infrarood- en Uv-licht. De douche is 32 centimeter breed en 187 centimeter hoog. Het vermogen van de Sunshower Deluxe is een maximaal vermogen van 2600 Watt. De Sunshower Deluxe is ideaal voor een nieuw te realiseren badkamer.

Sunshower Pure XL

Om uw lichaam van hals tot kuiten te voorzien van verwarmende infraroodstralen, is de Sunshower Pure XL ideaal. Dit model is een inbouwproduct, waarmee het geschikt is voor nieuwe badkamers. Met de afmeting van 20 bij 124 centimeter wordt uw volledige rug voorzien van warmte en comfort.

Sunshower Combi

Met de Sunshower Combi haalt u een geweldige opbouw douche in de badkamer. Dit model is ideaal voor een bestaande badkamer, aangezien deze eenvoudig geïnstalleerd kan worden. Het bereik van dit model is van de hals tot aan de kuiten waarbij de afmetingen 30 centimeter bij 145 centimeter zijn. Deze douche biedt naast infraroodlicht ook Uv-licht aan.

Sunshower Solo

Voor een bestaande badkamer, is de Sunshower Solo zeer geschikt. Dit model is een opbouw douche met infraroodlicht om het gebied van hals tot kuiten te voorzien van verwarmend licht. De afmetingen van deze douche zijn 20 centimeter bij 124 centimeter.

Sunshower Pure

De Sunshower Pure is ideaal voor nieuwe badkamers aangezien het een inbouw model is. Dit product verlicht de rug en de schouders met infraroodverlichting en heeft hierdoor ook een afmeting van 20 bij 62 centimeter.

Ontdek zelf de voordelen van Sunshower

Benieuwd of de douches van Sunshower iets voor u zijn? Kom langs bij ons in de showroom voor meer informatie of om de Sunshowerproducten van dichtbij te aanschouwen. Daarnaast zijn wij ook telefonisch of per mail te bereiken voor al uw vragen. Telefonisch kan u ons bereiken op 036-53 71 694 en een mail kan gestuurd worden naar info@gjmeijer.nl.

Producten