Onze collectie

Formani

Formani

Formani is een bedrijf van eigen Nederlandse bodem. Het bedrijf construeert de verschillende vormen en details welke onderdeel uitmaken van een volmaakt interieur. Formani is van mening dat details de inrichting kunnen maken of breken. Dat het uw inrichting kan maken, is zeer zeker terug te zien in de verschillende producten van Formani. Deze zijn in staat om uw interieur met kleine aanpassingen een flinke boost te geven.

Formani deurbeslag

Formani deurbeslag is iets anders dan het reguliere deurbeslag. Deurbeslag van Formani is namelijk een echte eyecatcher en valt dan ook direct op tussen alle andere merken. De kwaliteit en uitstraling van Formani deurbeslag complementeert jouw interieur en zorgt voor een nog mooier geheel. Het bedrijf gaat vaak samenwerkingen aan en komt geregeld met vernieuwende designs en collecties. De inbreng van nieuwe designers is voor Formani zeer inspirerend en een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

Formani Tense

Formani is een samenwerking aangegaan met Bertram Beerbaum. Deze samenwerking heeft geresulteerd in de German Design Award winning Tense collectie. In deze collectie vindt u onder andere mat zwarte deurklinken. Het is een totaalpakket voor deur-, raam- en meubelbeslag. In de basis zijn de Formani Tense producten te verkrijgen in een mat zwarte uitvoering. Desalniettemin is de set ook beschikbaar in mat roestvrijstaal en mat brons. De matte afwerking geeft een rustieke en trendy uitstraling aan zowel de producten als jouw interieur. Kom snel langs in de showroom om de verschillende Formani Tense producten zelf te bekijken.

Formani Square

Een ander voorbeeld uit de samenwerkingen van Formani, is de samenwerking met Jan des Bouvrie. Formani Square, zoals de naam het al zegt, is een collectie gefocust op vierkante en hoekige vormen. Deze serie bestaat al geruime tijd, maar is niet meer weg te denken uit de badkamerwereld. Ook deze serie komt in verschillende uitvoeringen, waaronder de uitvoering met mat zwarte deurklinken.

Formani bij GJ Meijer

Bent u benieuwd geworden naar Formani of heeft u verdere vragen over de producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 036 – 53 71 694. Per mail kunt u ons bereiken op e-mailadres info@gjmeijer.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Producten

No products found.