Onze collectie

Luca Sanitair

Luca Sanitair

Met een bedrijf dat nog geen 20 jaar oud is, is Luca Sanitair een van groothandels in Nederland die producten uit Italië importeert. In combinatie met Luca Sanitair haar eigen inloopdouches en wanden, hebben zij een breed assortiment. Ideaal voor een stijlvolle, unieke en authentieke badkamer die perfect aansluit op uw wensen. Het badkamermeubilair van Luca Sanitair is natuurlijk verkrijgbaar bij GJ Meijer. Daarbij kunt u dit zowel online bestellen als bij ons in de showroom komen bekijken. Onze specialisten vertellen je graag meer over deze prachtige meubels en staan klaar voor al je vragen.

Luca Sanitair fontein

Met alle producten die zijn bedenken, maken, vinden en leveren probeert Luca Sanitair uniek te zijn. Altijd op zoek naar een aparte ontwerpen zodat u een product krijgt voor uw badkamer die nog niet op de markt is. Zo heeft u niet een normale badkamer zoals iedereen, maar krijg u producten die origineel en uniek zijn. Neem bijvoorbeeld de Luca Sanitair fontein voor in de toiletruimte.

De fontein moet zowel compact als handig zijn in gebruik. Luca Sanitair denkt hierover na door u mogelijkheden te geven zoals een hoekfontein of een wandfontein met mooie afgewerkte materialen. Diverse stijlen, formaten en kleuren waar u uit kunt kiezen maken uw toiletruimte helemaal compleet. Neem de eivormige fontein die zij aanbieden, een product dat u niet overal kan kopen. Bij Luca Sanitair kunt u alle kanten op voor originele producten.

Luca Sanitair producten bestellen? GJ Meijer helpt u verder!

Wilt u producten van Luca Sanitair bestellen of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Wij zijn te bereiken op 036-53711694. Per mail kunt u ons bereiken op info@gjmeijer.nl. Natuurlijk verwelkomen wij u ook graag in onze showroom waar we u meenemen door de verschillende mogelijkheden. Zowel van Luca Sanitair, als één van onze andere merken.

Producten