Onze collectie

Casalgrande Padana

Casalgrande Padana

Casalgrane Padana is een Italiaans bedrijf, welke gespecialiseerd is in het maken van keramische coatings en keramische vloeren. Het bedrijf is constant bezig met het verder onderzoeken en innoveren van hun producten. De producten worden onderzocht, geïnnoveerd en gemaakt in Italië. Het bedrijf is dus 100% Italiaans!

Milieuvriendelijke vloeren

50 jaar geleden is het bedrijf Casalgrande padana ontstaan. Vanaf het begin is het bedrijf sterk gefocust op het produceren van innovatieve en milieuvriendelijke vloeren. Alle producten worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen, wat zorgt voor een extreem lage impact op het milieu. Tot de dag van vandaag is het nog steeds de visie en de missie van het bedrijf om zo duurzaam mogelijk te produceren.

Keramische vloeren

Keramische vloeren worden in vele ruimtes gebruikt. Bij GJ Meijer bieden wij producten van Casalgrande Padana aan in de vorm van badkamervloeren en keukenvloeren. Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van een keramische vloer. Dit type vloer is namelijk erg sterk en schokbestending. Daarnaast zijn de vloeren gemakkelijk te reinigen wat bijdraagt aan de algehele hygiëne van de vloer. Kiest u voor Casalgrande Padana, dan kiest u voor hoge kwaliteit met een duurzaam en milieubewust doel.

Keramische coatings

Naast keramische vloeren, produceert Casalgrande Padana ook keramische coatings. De keramische coatings zijn geschikt voor bijvoorbeeld de wanden in uw keuken of badkamer. Net als de vloeren, zijn keramische coatings gemakkelijk schoon te maken, hygiënisch en ontzettend sterk. De coatings zijn in vele verschillende uitvoeringen beschikbaar. Neem contact met ons op als u benieuwd bent naar de mogelijkheid voor uw vloer. Tijdens een vrijblijvend gesprek lichten wij graag de verschillende keramische coatings toe.

Casalgrande padana bij GJ Meijer

Bent u benieuwd geworden naar Casalgrande Panada of heeft u verdere vragen over de producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 036 – 53 71 694. Per mail kunt u ons bereiken op e-mailadres info@gjmeijer.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Producten

No products found.