Onze collectie

Teak & Living

Teak and Living

Teak and Living Lifestyle is gespecialiseerd in het maken van teakhouten badkamermeubels in combinatie met keramische waskommen en andere lifestyle producten. Hun doel is om u te voorzien van producten die uniek en origineel zijn. Werkend met producten zoals suar, teakhout en eikenhout kunnen zij diverse stijlen aanleveren. Dit is omdat Teak and Living alles maakt in hun eigen werkplaats. Ook natuursteen komt steeds vaker terug in hun producten. Dit geeft nu mogelijkheid om uit moderne, maar ook klassieke collecties te kiezen die in uw badkamer verwerkt kunnen worden. Natuurlijk zijn Teak and Living badkamermeubels verkrijgbaar bij GJ Meijer. We vertellen er graag meer over.

Teak & living waskommen en meer

Het assortiment bestaat uit grote variaties van producten en materialen. Van spiegels tot kasten tot een Teak & Living waskom, van alles is mogelijk. Elk jaar zijn er weer nieuw trend voor badkamers, maar bij Teak & Living kunt u altijd terecht voor een tijdloos en uniek ontwerp.

De mooie keramisch waskom van Teak and Living is dan ook een van deze tijdloze producten. De strakke belijning van de witte kom in combinatie met een teakhouten meubel geeft een prachtig Italiaans design voor in uw badkamer. Natuursteen kan ook gebruikt worden in de badkamer. Vaak wordt dit verwerkt in tegels of een wastafel maar het product kan ook verwerkt worden in een waskom. Dit is dan ook wat ze vaak bij Teak and Living doen om de badkamer een luxe en ontspannen gevoel te geven.

Teak and Living in uw badkamer? GJ Meijer helpt u graag verder!

Ben u geïnteresseerd in meer informatie over onze badkamermeubels? Bij GJ Meijer kunt u alle producten van Teak and Living komen bekijken in de showroom. U kunt de producten ook online bestellen. Heeft u andere vragen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 036-53711694. Of per mail naar info@gjmeijer.nl. Wij zien u graag binnenkort in de showroom.

Menu