Onze collectie

Thebalux

Thebalux

Badkamermeubelen van Nederlandse bodem worden geproduceerd door Thebalux. Van badkamermeubelen tot spiegels en wastafels. Thebalux heeft alle soorten badkamermeubelen in het assortiment. Het bedrijf is opgezet in 1995 en biedt design en comfort. Thebalux maakt enkel gebruik van duurzame materialen. Dit is zeer belangrijk in de huidige markt, waar duurzaamheid een grote rol speelt voor veel mensen.

Thebalux Beat 2.0

Greeploze kasten of meubelen met inbouwgrepen, inliggende of opliggende fronten. Met een Thebalux badkamermeubel uit de Thebalux Beat 2.0 serie heeft u allerlei verschillende opties beschikbaar. De standaard diepte van de meubelen is 45 cm, maar ook is deze collectie te verkrijgen als ruimte-winner met een diepte van 40 cm. Dit is ideaal voor een compactere badkamer! Daarnaast zijn Thebalux badkamermeubelen uit deze collectie in meerdere breedtes te verkrijgen. Op deze manier kan er aan ieder zijn wens worden voldaan.  

Toiletmeubel Thebalux

Wanneer uw toilet toe is aan vervangen kunt u kiezen voor nieuwe toiletsystemen zoals het toilet van  Geberit. Bij vervanging van het toilet kunt u wellicht net zo goed de gehele ruimte een mooie make-over geven. Een toiletmeubel van Thebalux is passend bij ieder toilet. Door de vele verschijningsvormen zit er voor iedereen een passend meubel tussen. In ons portfolio kunt u inspiratie opdoen en zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Opbouwkom Thebalux

Een ronde wastafel liggend bovenop het badkamer of toiletmeubelmeubel wordt ook wel een opbouwkom genoemd. Deze wasbakuitvoering straalt veel luxe en exclusiviteit uit. Een opbouwkom van Thebalux is te verkijgen onder de Taste collectie. Ook kunt u kiezen voor verschillende materialen, zoals keramiek of hoogwaardig beton.

Thebalux bij GJ Meijer

Bent u benieuwd geworden naar Thebalux of heeft u verdere vragen over de producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 036 – 53 71 694. Per mail kunt u ons bereiken op e-mailadres info@gjmeijer.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Menu