Onze collectie

Sanibell

Sanibell

Sanibell is een ervaren speler op het gebied van keramische badkamer meubelen. Al sinds de jaren 70 doet Sanibell zijn producten eer aan en zijn ze in de loop der tijd uitgegroeid tot een groot merk binnen de sanitair industrie. Sanibell badkamers komen van Nederlandse bodem. Ze leveren producten aan de grootste badkamerhandelaren in de industrie. Een grote speler dus. Bij GJ Meijer hebben wij allerlei Sanibell badkamerproducten waar wij u graag mee kennis laten maken. Bekijk het assortiment hier of kom eens langs in onze showroom. Wij denken graag met u mee over het best passende product uit de Sanibell collectie.

Sanibell badkamer maatwerk

Het is bij GJ Meijer ook mogelijk om maatwerk van Sanibell te bestellen. Wij helpen u graag bij de ideeën voor uw ideale Sanibell badkamer. In ons portfolio kunt u al een aantal mooie mogelijkheden zien. Ons team kan u een gedegen advies geven over divers badkamermeubilair, toilet accessoires en allerlei kranen. Het assortiment is uitgebreid met de populairste stijlen waardoor er altijd een match te vinden is met uw interieur. GJ Meijer is niet alleen verkoper van luxe badkamerproducten maar denkt ook graag mee in het ontwerp, design en de afronding. Neem hiervoor eenvoudig contact op met onze specialisten.

Sanibell sanitair

Sanibell heeft diverse merken onder hun naam genomen. Zo bestaat hun collectie uit Sanibell Ink, Bliss, Proline en Basic Line. Alle merken onderscheiden zich op diverse vlakken. Zo is de Sanibell Basic Line echt gebaseerd op een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u niet veel uitgeven aan uw sanitair, maar wel een behoorlijk uiterlijk realiseren? Dan is dit misschien de beste optie voor u.

Daarnaast is er ook nog Sanibell Bliss, een exclusieve lijn met producten in het hogere segment. Wilt u toch liever Sanibell producten op maat? Dan liggen de Sanibell Ink of Proline meer in uw straatje. De Proline biedt u namelijk de mogelijkheid om afmetingen, design en kleur van kasten, spiegels en wastafels geheel zelf samen te stellen. De Sanibell Ink staat voor een persoonlijk design welke volledig aangepast kan worden aan uw woon- en leefstijl. Hiervoor worden innovatieve technieken gebruikt die net dat extra beetje comfort en stijl geven aan uw sanitair.

Sanibell Ink

We hadden het al eerder over maatwerk en daar is Sanibell Ink een van de meest geschikte keuzes in. Graag benoemen we waarom uw keuze voor de Ink variant een hele goede is. Dit is het onderdeel van Sanibell dat verfijnd is met een heerlijk comfort en een moderne uitstraling. U kunt in deze collectie uit allerlei prachtige vormen, modellen en prijsklassen kiezen. Het grote voordeel van Sanibell Ink is het ruime assortiment waar voor ieder interieur een passend badkamermeubel te vinden is in ieder budget.

Sanibell Bliss

De hoogst haalbare kwaliteit uit de collectie van Sanibell zijn de Bliss badkamermeubelen. Deze collectie bestaat uit exclusieve materialen van de nieuwste trend. De materialen zijn duurzaam en verbuigen niet. Daarnaast is het bacteriën- en schimmelwerend en zet het niet uit. U kunt er ook voor kiezen om de badkamermeubelen van Bliss op maat te laten maken. Het team van GJ Meijer gaat dan in gesprek met u en zorgt ervoor dat al uw ideeën tot in de puntjes worden uitgewerkt. Met Sanibell Bliss ervaart u enkel exclusiviteit in uw badkamer. Neem voor een gericht advies contact op met de specialisten van GJ Meijer die u graag adviseren.

Meer weten over Sanibell? Neem contact op met GJ Meijer

Wilt u meer informatie over Sanibell en de diverse mooie producten? Neem ook eens een kijkje in ons assortiment. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door te bellen naar 036 – 53 71 694 of een mail te sturen naar info@gjmeijer.nl.

Producten