Onze collectie

Duravit

Duravit toilet voor stijlvol en innovatief sanitair

Wanneer u op zoek bent naar stijlvol en modern sanitair, dan zit u bij het merk Duravit goed. Dit wereldwijde merk biedt al sinds 1960 een breed scala aan sanitaire producten aan die allemaal een modern design hebben en erg innovatief zijn. De strakke moderne looks die Duravit aan de producten geeft, zijn een elegante maar zeer majestueuste toevoeging voor iedere badkamer. Met een Duravit toilet maakt u van uw badkamer een ware presedential suite, met als grootste voordeel het comfort hiervan in eigen huis. Waarbij u bij elk badkamerbezoek een klein beetje op vakantie raakt in dat ene fantastische wellness resort. Bekijk ons assortiment Duravit sanitair hier en verander uw badkamer in een luxueuze ruimte van stijl en comfort.

Modern design voor aangenaam bezoek

Bij Duravit staan innovatie en design centraal, al sinds 1960 ontwikkelen en produceren zij over de hele wereld vooruitstrevend sanitair meubilair. Van internationale luchthavens tot lokale restaurants, Duravit maakt elk bezoek aan elke badkamer en wc-ruimte zeer aangenaam. Vind de stijlvolle urinoirs, wasbakken, toiletten en wandmeubels terug in de meest luxehotels en wellness resorts. Met de meest moderne technologie hebben zij als missie om elk bezoek aan de badkamer of wc zo aangenaam mogelijk te maken. Van low key en minimalistisch tot strak en hypermodern, alles is mogelijk. Dit is dan ook de reden waarom internationaal zoveel bedrijven en particulieren kiezen voor Duravit. De toegankelijkheid en tijdloze uitstralingen in de moderne hoedanigheid van de producten maakt het mogelijk om iedere badkamer deze feeling te geven. Door middel van de Duravit producten waant u zichzelf straks dan ook in een echte high end badkamer.

De Duravit Starck een modern urinoir

Een van de vele topproducten die het merk aanbiedt is de Duravit Starck. Dit elegante urinoir geeft iedere toiletruimte de moderne touch die het nodig heeft voor een stijlvolle inrichting. Door zijn compacte afmetingen en elegante lijnen is dit tijdloze model toegankelijk voor de meeste wc-ruimtes. De Duravit Starck is een zeer geliefd model voor zowel de particulier als de zakelijke markt. Juist door zijn compacte omvang en moderne uitstraling maar zonder verlies van comfort, biedt het veel mogelijkheden voor beide markten. Voor grote zakelijke klanten kunnen er namelijk gemakkelijk grote aantallen toiletten naast elkaar, dit draagt dan bij aan de strakke uitstraling van de locatie. Voor de particulier geeft de compacte omvang de mogelijkheid om in kleinere wc-ruimtes een stijlvol urinoir te plaatsen. Een veelzijdige oplossing dus in een moderne uitstraling en met innovatieve techniek.

Het Comfort van een Duravit toilet

Naast innovatie en design zijn comfort en kwaliteit ook erg belangrijk voor het merk. De gebruikerservaring staat hierbij centraal, waarbij ze streven naar een zo aangename beleving. Hierom investeren zij als organisatie dan ook tijd en geld om dit continu te optimaliseren, dit zo dat u en ik kunnen genieten van de meest comfortabele sanitair zoals het Duravit Starck urinoir. Bij ontwikkeling van de producten houden zij rekening met alles, van afmeting tot kleur tot gebruiksgemak en techniek. Dit maakt het dat het merk altijd een stijlvol product heeft wat comfortabel is en voorziet in het gebruiksgemak wat iedereen wenst in zijn of haar badkamer. Laat Duravit u overtuigen net zoals zij vele hebben kunnen overtuigen van de klasse en waarde van hun producten.

Laat u adviseren door een specialist, neem contact op of kom langs

Benieuwd naar wat wij en Duravit voor u kunnen betekenen in uw sanitaire wensen? Wij helpen graag mee aan uw droom badkamer. Neem snel contact op voor eventuele vragen, of laat u direct adviseren bij ons in de showroom in Almere.

Producten

No products found.